Hvordan komme i gang med AktivKommune?

Før du tar i bruk AktivKommune som saksbehandler, så bør du lese denne brukerveiledningen.

Før utleievirksomheten kan starte, må systemet settes opp med nok informasjon. Både superbruker/administrator (se nødvendige forberedelser for superbruker/systemadministrator) og saksbehandler må gjennomføre noen minimumsregistreringer i systemet før systemet kan settes i ordinær produksjon/drift. For saksbehandler er det følgende punkter som må gjennomgås:
[display-posts category=»Nødvendige forberedelser» posts_per_page=»-1″ include_date=»false» order=»ASC» orderby=»date»]

Hvordan behandle søknader i AktivKommune?

Som saksbehandler kan du ta i mot, behandle og følge opp søknader som kommer inn. De følgende sidene forklarer og viser hvordan søknadsbehandlingen foregår:

[display-posts category=»Søknader» posts_per_page=»-1″ include_date=»false» order=»ASC» orderby=»date»]

Hvordan komme i gang med fakturering?

I AktivKommune er det mulighet for å kunne ta betaling for utleie (det er ikke påkrevd). Flere kommuner tar ikke betaling for utleie i det hele, mens andre kommuner har ulik praksis for hvem som skal betale, og hvem som ikke skal betale for leie. Ta kontakt med driftsleverandør om du ønsker tips til hvordan betaling/fakturering kan foregå. Følgende sider viser hvordan fakturering settes opp og utføres i systemet:
[display-posts category=»Fakturering» posts_per_page=»-1″ include_date=»false» order=»ASC» orderby=»date»]

Prosesskart for søknadsprosessen kan du se her.