Hvordan endre informasjon for lag eller legge til ny organisasjon?

Daglig leder, styremedlemmer og personer som er lagt til som delegater i AktivKommune kan endre informasjon for sitt lag eller organisasjon.

For å utføre endringer må du logge inn i AktivKommune via ID-porten.
Etter at du har logget deg på via ID-porten, vil din organisasjon vises i menylinjen øverst til høyre. (til venstre for «Orgnr/Logg ut»)
Klikk på organisasjonsnavnet i menylinjen, og et nytt skjermbilde dukker opp.

Som delegat har du tilgang til å endre og legge til informasjon for din organisasjon. En «endre/rediger» knapp øverst til venstre på den organisasjonens side.

Klikk på

for å endre eller legge til informasjon om organisasjonen/ laget:

Feltnavn Aksjon / Forklaring
Organisasjon Skriv inn det offisielle organisasjonsnavnet
Kortnavn (til organisasjon) Skriv inn et kortnavn på organisasjonen. Dette navnet blir synlig i kalenderen når organisasjonen har fått en tildeling eller et arrangement.
Organisasjonsnummer Skriv inn det 9-sifrede organisasjonsnummeret (Brønnøysund: se: brreg.no )
Hjemmeside Om organisasjonen har ei heimeside på internett, skriv inn denne adressa. (f.eks. http://www.organisasjonsnavn.no)
Telefon Om organisasjonen har en felles kontakttelefon («sentralbord»), skriv inn dette her.
E-post Om organisasjonen har en felles e-postadresse, skriv inn denne her.
Fakturainformasjon Her velger du om organisasjonen skal legges inn med 9-sifret org-nummer eller om faktureringen skal gå via enkeltperson (11-sifret fødselsnummer)
Gate Om organisasjonen har ei adresse, skriv gateadressa her.
Postnummer Skriv inn et firesifret postnummer
Poststed Skriv inn poststed.
Område/Bydel Velg det området eller bydelen som er mest aktuell for organisasjonen.
Vis i portal Her kan saksbehandler avgjøre om organisasjonen/laget skal være synlig i frontend av AktivKommune, eller ikke.
Aktiviteter Velg den aktivitetstypen som passer best. Om du ikke finner din aktivitet, ta kontakt med saksbehandler i din kommune. Saksbehandler kan registrere inn ny aktivitetstype.
Beskrivelse Her kan du skrive en kort beskrivelse av hva din organisasjon gjør, eventuelt formål.
Bookingansvarlig Legg inn kontaktinformasjon til bookingansvarlig.

Trykk «Lagre»

når du er ferdig.